søndag 5. desember 2010

Kose deg :)

I dag har vi hatt en kjempe fin kose dag sammen :)
Vi var ute i 3 timer å koste oss i snøen :) Ingrid Natalie stor koste seg. det første hun gjorde da vi kom ut det var å komme med det største smilet eg har sett på lenge :) Hun ble heelt eletrisk når hun såg snøen dale ned på oss :) Det smilet kommer til å sitte inni mammahjertet for alltid :) Så da vi kom inn igjen, koste vi oss med kakao mens vi ventet på pizza fra Centroen ;) Nam nam, vi er såå sulten!! :P hehe... Pizzaen var kanon god, som alltid. Gull ungene mine spiste seg gode å mette. Å det var deilig å se :) Godt di har vet til å spise seg gode å mette :) men men, da vi hadde spist skulle gull guttene mine til pappaen sin for en uke, med mindre det begynner å snø noe voldsomt, for da må jo pappaen dies ut å brøyte på mongstad. Så da kommer di hjem igjen til meeg :D men men, di har godt av å være med pappaen sin oxo ;)
Da di var reist så gikk eg å gull jenta mi på badet å tok kvelds stellet. Så fikk hun en flaske melk å da sovnet hun. Så no ligger gull jenta mi å såver søtt å godt i senga si :) <3
Så no er det avslappings tid for meg, å det skal bli litt delig, for denne helgen har det virkelig gått i ett hele helgen ;) Men for all del, det var kjekt med bursdags besøk å alt sånn :)
Men men, no skal eg ligge å slappe av å kose meg på sofaen til det er legge tid for store også, å ikke bare for små :P hehe..

Ha en forsatt fin kveld folkens ;)

<3 Ingrid Natalie & Ole Magnus & Knut Tobias <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar